اپرای عباس کیارستمی در لندن
آزمون وفاداری
ایسنا
آدم برفی ها- شهروندان انگلیسی از اوایل خرداد به تماشای اپرای «زنها همگی همان جورند» به کارگردانی «عباس کیارستمی» خواهند نشست.«عباس کیارستمی»، کارگردان و هنرمند سرشناس ایرانی پس از اجرای موفقیتآمیز این اپرا در جشنواره هنری فرانسه، اینبار قصد دارد هنردوستان انگلیسی را به تماشای اپرای خود بنشاند.
اجرای این اپرا از روز بیستونهم می در سالن تئاتر «کولیسئوم» لندن آغاز خواهد شد و تا پنجم ماه جولای ادامه خواهد داشت.
محل اجرای این اپرا، سالن تئاتر «کولیسئوم» در منطقه وستمینیستر لندن است که ۱۰۵ سال قدمت دارد.
در این مدت، ۱۰ اجرا از این اپرا بهروی صحنه خواهد رفت.
تهیهکنندگی آن را اپرای ملی انگلستان برعهده دارد و «الاینتیلرهال» دستیار کارگردان است و شش بازیگر نیز اجرای آن را برعهده دارند.
داستان این اپرا؛ دربارهی دو افسر جنگ است که میخواهند وفاداری همسران خود را هنگامی که آنها برای جنگ دور از خانهاند، بیازمایند.
«عباس کیارستمی» پیش از این در جشنواره هنری فرانسه این اپرا را اجرا کرده بود و تماشاگران فرانسوی در توصیف آن، گفته بودند:«صمیمیترین، مهربانترین و انسانیترین اجرایی» است که تاکنون از این اپرا دیدهاند.
این نوشته را به بالاترین بفرستید :
این نوشته را در فیس بوک خود با دیگران شیر کنید




بدون دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید